Energismart i ny drakt

Energismart.no lanseres i ny drakt! Se hva du kan gjøre for å kutte strømregningen, redusere CO2-utslipp og spare urørt natur.

Energieffektiv eneboligBrian Babb / Unsplash

Naturvernforbundet Hordaland lanserer nå nettsiden Energismart.no i ny drakt.

Målet med nettsiden er å gi deg nyttig, oppdatert informasjon om hvilke tiltak du kan gjøre for å redusere energibruken i din bolig.

Energieffektivisering er den største kilden til ny, ren og konfliktfri kraft. Hvis vi skal klare klimamålene og unngå å bygge ned urørt natur, er vi avhengige av å øke energieffektiviteten i husene våre.

Energieffektiviseringstiltak gir deg dessuten lavere strømregning, og kan bidra til bedre bokomfort.

Her på energismart.no finner du tips til hvordan du enkelt kan kutte strømbruken gjennom smart varmestyring, råd om hvilke energioppgraderinger som lønner seg mest for akkurat ditt hus, og inspirasjon fra andre som har gjort tiltak for å få ned energibruken.

I arbeidet med å utforme den nye nettsiden har vi fått godt hjelp av fem studenter ved UiB: Benedikte Sørensen Hertzenberg, Magnus Brodtkorb, Sara Elvebakk, Sara Wergeland og Sunniva Heggem.

Benedikte Sørensen Hertzenberg, Sara Elvebakk, Sara Wergeland, Magnus Brodtkorb og Sunniva Heggem presenterer resultatene av arbeidet deres i kurset CET201.

Disse fem hadde Energismart som case i UiB-kurset CET201 Sustainable innovation. Resultatene deres har vært sentrale i arbeidet med å gi ny utforming til Energismart slik du ser det i dag.

Tusen takk!